Libor Bouček se stane tváří stanice CNN Prima News

úterý, 14. ledna 2020, 08:20 TV, Lidé MediaGuru

Libor Bouček bude mít na starost přípravu a moderování ranního vysílacího bloku.

Libor Bouček, zdroj: FTV Prima

Libor Bouček, zdroj: FTV Prima

Novou tváří zpravodajského projektu CNN Prima News bude Libor Bouček. Podle televize Prima se stane součástí týmu připravujícího několikahodinový ranní blok.

„Přijmout nabídku vytvářet ranní vysílání CNN Prima News a provázet jím je pravděpodobně největší výzvou mé kariéry. Chci zúročit svoji téměř dvacetiletou praxi jak v rádiích, tak i v nejrůznějších televizních pořadech, a být tak divákům nejlepším ranním společníkem na televizním trhu. CNN Prima News bude nejen o důvěryhodnosti, rychlosti, ale i srozumitelnosti sdělení informací divákům,“ řekl Libor Bouček.

Podrobnosti a vysílací čas ranního bloku zatím nebyly oznámeny. Také termín spuštění CNN Prima News zatím televize neuvedla, mělo by se tak stát v průběhu prvního čtvrtletí 2020.

V týmu CNN Prima News má být také Markéta Fialová. Naopak z projektu odešel Martin Ondráček, vedení CNN Prima News řídí redakční rada ve složení: ředitelka News Production Eliška Čeřovská, ředitelka News Gathering Petra Benešová a ředitel Online News Tomáš Večeřa. Tato Rada se zodpovídá přímo generálnímu řediteli skupiny Prima Marku Singerovi.

Kariéra Libora Boučka je dlouhodobě spjatá s televizí Prima, kde provázel diváky reality show VyVolení, vědomostní show Máme rádi Česko nebo českou verzí televizní soutěže Pevnost Boyard.

Mezi další projekty Libora Boučka patří šest ročníků České Miss, několik vyhlášení ankety Český slavík Mattoni, Superstar, slovenská taneční show Let’s Dance nebo talentová show Hlas Česko Slovenska. Byl jedním z moderátorů Evropy 2 a Frekvence 1, uváděl přenosy pěvecké soutěže Eurovision Song Contest.

-mav-