T-Mobile zdarma přidává TV kanály a nabízí neomezená data

úterý, 17. března 2020, 13:45 Aktuality, TV, Koronavirus na jaře 2020 MediaGuru

T-Mobile s ohledem na současnou situaci zavádí neomezená data, bonus za dobití a víc TV programů zdarma, a to do 30. dubna.

Zdroj: T-Mobile

Zdroj: T-Mobile

T-Mobile od 16. března dočasně rozšiřuje svou televizní nabídku živého vysílání pro digitální, satelitní i optickou televizi. Pro TV zákazníky v tarifech XS, S, M, a L zdarma zařazuje nové programy a přidává dětské, dokumentární, filmové, sportovní i hudební kanály (např. BBC Earth, Digisport či Premier Sport). Nabídka je omezená do 30. dubna 2020.

Od středy 18. března si také mohou zákazníci s tarifní smlouvou zdarma aktivovat neomezená data prostřednictvím aplikace Můj T-Mobile. Nabídka platí i pro podnikatele, kteří nevyužívají výhod plynoucích z rámcové smlouvy či smlouvy významného zákazníka.

Všichni zákazníci s rámcovou smlouvou, kteří aktuálně data čerpají, mají od 18. března k dispozici neomezenou porci dat. T-Mobile současně nabízí pomoc firmám, pokud se rozhodnou využít další nástroje pro spolupráci a komunikaci na dálku. Jako partner společnosti Microsoft zdarma zpřístupnil aplikaci Teams.

Twist zákazníci mohou od středy 18. března využít 50 % bonusového kreditu na volání, SMS a data při dobití v aplikaci Můj T‑Mobile nebo na stránce s dobíjením. Bonusový kredit má platnost 30 dní.

-mav-