Media Investments opět přepsala statutárního ředitele

úterý, 23. června 2020, 07:45 Reklama MediaGuru

Pozice statutárního ředitele mediální agentury Media Investments byla opět přepsána. Není ale jasné, kdo agenturu řídí.

Sídlo Media Investments v Praze-Karlíně, zdroj: Google

Sídlo Media Investments v Praze-Karlíně, zdroj: Google

Mediální agentura Media Investments, která letos na jaře změnila majitele a zároveň provedla změny ve vedení agentury, má opět nového statutárního ředitele. Místo Miroslava Dúžeka, který byl statutárním ředitelem jmenován letos v dubnu a oficiálně převzal post Jana Klápy, je novým statutárním ředitelem František Kyselka. V obchodním rejstříku byla jeho pozice zapsána 11. června 2020.

Jde o další z nečitelných kroků ve vedení společnosti poté, co bývalý majitel Jan Klápa se rozhodl agenturu prodat. Podle výpisu v obchodním věstníku má nový statutární ředitel adresu v obci Meziboří na Teplicku. Adresa Nám. 8. května 341 se ale shoduje s adresou Městského úřadu.

Jak už jsme dříve informovali, nejvýznamnější dosavadní klient Media Investments, společnost Penta, nebude ve spolupráci s agenturou pokračovat. Svých práv se navíc domáhají i některá média, kterým agentura dluží. Jde zejména o největší komerční televize, které podle našich informací už učinily příslušné právní kroky. Svých práv se chtějí domoci také zaměstnanci, kteří obdrželi výpovědi. Všechny uvedené kroky naznačují, že agentura směřuje do insolvence.

-mav-