Lidl opět nabídne regionální speciality

středa, 19. srpna 2020, 07:25 Aktuality, Retail MediaGuru

O regionální speciality v Lidlu projevili zákazníci zájem. Akci proto řetězec zopakuje.

Přes 70 regionálních Lidl nabízel a jejich počet plánuje ještě rozšířit, zdroj: Lidl

Přes 70 regionálních Lidl nabízel a jejich počet plánuje ještě rozšířit, zdroj: Lidl

Poprvé se regionální speciality objevily v nabídce Lidlu v od čtvrtka 6. srpna. Akce s podtitulem „Ochutnejte to nejlepší z regionů!“ umožnila zákazníkům zakoupit regionální speciality napříč všemi prodejnami v České republice.

Pro úspěch plánuje Lidl akci zopakovat a současně tak podpořit místní vinaře, pekaře, cukráře či řezníky a také domácí ekonomiku. „Zpětná vazba nám potvrzuje, že je o regionální výrobky velký zájem, a proto v budoucnu plánujeme akci zopakovat a nabídnout další vybrané lokální speciality,“ uvedl Michal Farník, jednatel společnosti. Kdy se tak stane, ale zatím firma nesdělila.

V nabídce mohli zákazníci naleznout více než 70 produktů, které byly specifické pro jednotlivé regiony. Největší zájem zákazníci projevili o Lomnické suchar, Štramberské uši od Hezounů a med květový z Vysočiny. Regionální dny přivedly do prodejen také lokální pivovary, díky kterým bylo možné nabídnout zákazníkům pivo z různých krajů České republiky. Nejčastěji si návštěvníci prodejen Lidl odnesli pivo Podkováň Karamel ze středočeského pivovaru Podkováň. Zájem byl také o světlý ležák z Pivovaru Konrad a o Platan Desítku z Pivovaru Protivín. 

-zue-

Lidl ve velkém nabídne regionální dodavatele

středa 5. srpna 2020