Hořáková vede v Prazdroji nově rozvoj obchodu

pátek, 16. října 2020, 11:05 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Veronika Hořáková se stala šéfkou rozvoje obchodu Plzeňského Prazdroje. Na její dosavadní pozici marketingového manažera pro nové kategorie je vypsáno výběrové řízení.

Veronika Hořáková, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Veronika Hořáková, zdroj: Plzeňský Prazdroj

Plzeňský Prazdroj hledá přes pracovní inzerát marketingového manažera pro nové kategorie. Zodpovědný bude například za značku Birell, Frisco a další nové kategorie pivovaru. Veronika Hořáková, jež tuto pozici doposud zastávala, se posouvá v rámci firmy na pozici šéfky oddělení rozvoje obchodu. Na starosti má strategii pivovaru směrem ke spotřebitelům v místě prodeje, podporu prodeje produktů a rozvoj pivního trhu.

Nákupní potřeby i zvyky lidí se mění čím dál rychleji, letos zvláště v souvislosti epidemií koronaviru. A právě zvládnutí změny nákupního chování spotřebitelů je klíčovým úkolem, na který se chci spolu se svým týmem zaměřit,“ říká ke své nové roli v Prazdroji Veronika Hořáková. Na pozici vystřídala Karla Krause, který přešel do mateřské společnosti Prazdroje Asahi Breweries Europe Group, kde se bude starat o vyhledávání, testování a zavádění nových digitálních technologií napříč společností.

Na pozici marketingové manažerky pro nové kategorie působila Veronika Hořáková od roku 2015, předtím zastávala pozici group brand managear pro prémiové značky. Téměř deset let působila v nápojářské společnosti PepsiCo, zkušenosti má také z marketingu firmy Unilever. Vystudovala Vysokou školu ekonomickou, obor Mezinárodní vztahy.

-stk-