Madmonq a Alienware vybírají v soutěži Tvář Twitche

neděle, 1. listopadu 2020, 08:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Nutriční doplňky pro hráče Madmonq s výrobcem herního hardwaru Alienware spouští talentovou soutěž pro streamery.

Vizuál k soutěži Tvář Twitche, zdroj: Madmonq

Vizuál k soutěži Tvář Twitche, zdroj: Madmonq

Česká značka nutričních doplňků pro hráče Madmonq a výrobce herního hardwaru Alienware přicházejí s druhým ročníkem talentové soutěže pro streamery Tvář Twitche. 

Soutěž má přinést příležitost pro všechny, kteří se chtějí začít věnovat streamování na plný úvazek. Vítěz má nejen získat nový hardware, ale soutěž mu má pomoci i získat nové diváky a udělat jej známým v rámci komunity.  

Loňského ročníku Tváře Twitche se zúčastnilo přes 800 soutěžících a finále sledovalo přes 80 000 unikátních diváků. Vítězem se stal Patrik Turánský, na Twitchi vysílající pod nickem Patrikturi. „Tvář Twitche mi umožnila povýšit zábavu na pravidelný zdroj příjmů. Je to skvělá možnost pro začínající streamery, jak o sobě dát vědět a splnit si svůj sen,“ komentuje své loňské vítězství Patrik. 

V porotě letošního ročníku zasednou osobnosti z herní komunity na česko-slovenské scéně jako Vojtěch „Agraelus” Fišar, Pavel „Herdyn” Mikeš, Oldřich „ArcadeBulls” Štěrba nebo Radek „Sterakdary” Starý. Finále se odehraje 1. listopadu a výherce získá kompletní studiové vybavení od Alienware v hodnotě stovek tisíc.

„Tvář Twitche je pro nás příležitost, jak propojit tvůrce obsahu na české a slovenské streaming scéně. Loňský ročník nám ukázal, že akce je velkým přínosem nejen pro výherce, ale vlastně pro všechny zúčastněné – streameři získají nové diváky a diváci zase objeví nové streamery,” uzavírá Petr Andrýsek, jeden ze dvou zakladatelů a chief marketing officer značky Madmonq.

-stk-