Marketing Epsonu řídí v ČR i na Slovensku Renáta Dihlová

pátek, 23. dubna 2021, 09:50 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Na pozici Marketing Services Specialist společnosti Epson nastoupila Renáta Dihlová.

Renáta Dihlová, zdroj: Epson

Renáta Dihlová, zdroj: Epson

Společnost Epson s příchodem jara otevřela novou pozici Marketing Services Specialist, kterou zaujala Renáta Dihlová. Na starosti bude mít i veškerou marketingovou komunikaci pro Českou republiku a Slovensko, zodpovědnost za přípravu a realizaci marketingového plánu a alokování budgetu.

Renáta Dihlová do společnosti Epson nastoupila roce 2017 po předchozí dvouleté zkušenosti v překladatelském centru, kde zastávala pozici koordinátor jazykových služeb. V Epsonu doposud působila na pozici Sales Office Administrator, v rámci které měla v kompetenci primárně administrativu a podporu obchodního a marketingového týmu. 

„Posun na marketingovou pozici mi umožňuje být více kreativní, podílet se na zajímavých projektech, na plánování a realizaci aktivit a přitom nadále spolupracovat se skvělým týmem,“ popisuje Dihlová a dodává: „Je mi ctí, že mohu být součástí přední světové společnosti, pro kterou jsou na prvním místě nejen potřeby zákazníků a vývoj inovativních řešení, ale rovněž udržitelnost a ochrana životního prostředí.“

-stk-