Online a performance marketing skupiny Packeta řídí Jan Slezák

pondělí, 11. října 2021, 12:25 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Novým Head of Performance skupiny Packeta, která vlastní českou logistiko-technologickou firmu Zásilkovna, se stal Jan Slezák.

Jan Slezák. zdroj: Packeta

Jan Slezák. zdroj: Packeta

Novým Head of Performance skupiny Packeta, která vlastní českou logistiko-technologickou firmu Zásilkovna, se stal Jan Slezák. Hlavním úkolem bude vyhodnocování a strategické směřování online marketingu ve všech zemích, ve kterých Packeta působí. Před příchodem do Packety pracoval více než 11 let ve společnosti Seznam.cz. V posledních čtyřech letech zodpovídal za nastavování strategie s největšími inzerenty v České republice a zahraničí.

Do marketingových aktivit investuje skupina pravidelně výrazné prostředky. Nejedná se pouze o Česko, ale i o další země, ve kterých skupina Packeta působí. Skupina očekává rekordní vánoční sezónu, na kterou se připravuje od začátku roku. S klíčovým obdobím roku také přichází řada marketingových kampaní. „Dlouholeté zkušenosti Honzy Slezáka nám mohou zefektivnit naše marketingové kampaně napříč entitami,“ uvedl Milan Šmíd, marketingový ředitel skupiny Packeta.

„V Packetě budu mít nyní na starosti veškeré performance kampaně, vyhodnocování a strategické směřování online marketingu ve všech zemích, kde Holding Packeta působí,“ sdělil Jan Slezák, Head of Performance skupiny Packeta.

Skupina Packeta, která vlastní českou technologickou firmu Zásilkovna a další společnosti zajišťující služby výdejních míst, logistiky a doručení do zahraničí dosáhla v loňském roce obratu 2,5 miliardy korun a přepravila více než 40,5 milionů zásilek. V letošním roce cílí skupina na obrat 5,2 miliardy korun a chce doručit 75 milionů zásilek v hodnotě 84 miliardy korun.

-mav-