Voyo ve vánoční akci nabízí roční předplatné za cenu 11 měsíců

úterý, 30. listopadu 2021, 09:05 Aktuality, TV, Internet & Mobil MediaGuru

Roční předplatné na videoplatformu Voyo lze v průběhu prosince zakoupit za zvýhodněnou cenu 11 měsíců. Akce platí do konce prosince.

Z natáčení minisérie Iveta, zdroj: TV Nova

Z natáčení minisérie Iveta, zdroj: TV Nova


Roční předplatné na videoplatformu Voyo lze v průběhu prosince zakoupit za zvýhodněnou cenu. Namísto dvanácti měsíců uhradí zákazník jedenáct a dvanáctý obdrží jako bonus. V rámci této zvýhodněné nabídky tak vyjde měsíční předplatné na 146 Kč (tj. roční na 1749 Kč).  Nabídka je časově omezená do konce prosince 2021.

„Vedle neustále se rozšiřující prémiové nabídky českých i zahraničních filmů, seriálů, dokumentů a reality shows, chystáme uvedení celé řady projektů původní tuzemské tvorby pod značkou Voyo Originál, které budou dostupné exkluzivně na Voyo,“ uvedl k obsahové nabídce pro příští rok marketingový ředitel Jakub Strýček.

V první polovině roku 2022 uvede Voyo minisérii Jitřní záře v režii Dana Wlodarczyka, kterou pro Voyo natáčí společnost Bionaut producenta Vratislava Šlajera, držitele Českého lva a mezinárodní ceny Emmy. Premiéru bude mít také třídílná minisérie Iveta o počátcích kariéry zpěvačky Ivety Bartošové. Dalším pořadem připravovaným na příští rok pro Voyo Originál je Národní házená – komediální seriál podle scénáře Michala Suchánka o bývalých šampionech a jejich snaze o návrat na sportovní vrchol. Novými příběhy bude pokračovat také seriál Ordinace v růžové zahradě 2, jehož všechny díly od první řady lze na Voyo sledovat kdykoli bez reklam z jakéhokoli zařízení.

V nabídce Voyo je aktuálně více než 2000 filmů, dokumentů a seriálů. Od srpna jsou také na tisícovkách prodejen po celém Česku k dostání vouchery ke sledování této videoplatformy. Dostupné jsou na pobočkách Tipsport a Chance, ve většině prodejen Billa a Penny, provozovnách Geco a v partnerské síti společnosti Givery.

-mav-