Skupina Orea Hotels & Resorts přichází s novým podnikem. V centru Prahy, v Senovážné ulici, otevírá Sensa Fine Food Bistro Zdeňka Křížka a Jana Číhala.
Vizí nového podniku je přenést standardy z vyhlášených restaurací do neformálního prostředí bistra s menu inspirovaným mezinárodními chutěmi a důrazem na kvalitní suroviny. Maso na steaky bere z Pampas Market, zeleninu odebírá z Kunratické stodoly, ryby a bylinky pocházejí z uzavřeného aquaponického systému. Kromě jídla nabízí i 60 vín z celého světa. Menu představuje průřez různých světových kuchyní, zároveň nabízí i mnoho alternativ pro lidi s alergiemi.
V interiéru využívá přírodní zemité tóny včetně použité úpravy podlahy odkazují na barvu půdy, čalounění židlí či lavic oživuje interiér o prvky zelené a černé. Celkovou atmosféru dotvářejí prvky spojující přírodní aspekty s odkazy na mezinárodnost promítnuté do interiéru. Za návrhem stojí Lenka a Jakub Zoulovi z ateliéru ZOAA.
Sensa Fine Food Bistro má otevřeno od úterý do soboty a místo si hosté mohou rezervovat online na webu. Ambicí podniku je stát se místem pro pracovní obědy nebo neformální večeři po práci.
-stk-