Globus uvádí vlastní značku hotovek Globus Fresh ’N’ Go

pátek, 18. února 2022, 10:55 Aktuality, Retail MediaGuru

Globus uvádí novou vlastní značku hotových jídel Globus Fresh ’N’ Go. Nabízí pokrmy z mezinárodní kuchyně, ale i vegetariánské a veganské. Během roku jich postupně představí asi sto.

Nabídka je totožná pro český i německý trh, kde se značka zavádí souběžně, zdroj: Globus

Nabídka je totožná pro český i německý trh, kde se značka zavádí souběžně, zdroj: Globus

Obchodní řetězec Globus uvádí na trh novou vlastní značku hotových jídel Globus Fresh ’N’ Go. Jedná se o potraviny pro snadnou přípravu, nabídka bude obsahovat pokrmy mezinárodní kuchyně, ale i vegetariánské a veganské pokrmy. Během tohoto roku představí na 100 výrobků k snídani, svačině či obědu z čerstvých surovin včetně nápojů pod touto značkou. Smyslem je ušetřit lidem čas při přípravě pokrmů, ale bez kompromisů na kvalitě.

„Již první reakce na nové potraviny jsou více než povzbuzující. Nyní, v začátku prodeje, je zájem o předpřipravená jídla této značky značný,“ říká Aneta Turnovská, tisková mluvčí hypermarketů Globus. Nabídka je totožná pro český i německý trh, kde se značka zavádí souběžně.

V portfoliu značky nebudou chybět ani veganské alternativy, zákazníci tak mohou vybírat například z nabídky zeleninových řízků, rostlinných nudliček s příchutí hovězí teriyaki, či speciality jako veganské cordon bleu nebo rostlinná alternativa ryb. Globus v letošním roce plánuje nabídku nové značky rozšiřovat až na stovku produktů, které zákazníci najdou také v sekci Zdravý svět. Ten nyní nabízí na 1100 alternativních potravin včetně vegetariánských a veganských.

Novinka doplňuje portfolio privátních značek hypermarketů Globus. Celkem jich řetězec nabízí deset a pokrývají jak nabídku potravin, tak i nepotravinové zboží. Jednou z hlavních značek je Poctivá výroba Globus (PVG), ta propojuje všechny jeho vlastní výroby, tedy pekařství, cukrářství a řeznictví, kterými se Globus na českém trhu odlišuje.

Globus zavádí nový koncept hypermarketů

úterý 19. října 2021

-zue-