Wolt na kreativu volí Triad, na média OMD

pátek, 25. března 2022, 14:00 Aktuality, Reklama MediaGuru

O kreativu Woltu se nově postará agentura Triad Advertising, nákup mediálního prostoru zajistí OMD.

Zdroj: Wolt

Zdroj: Wolt

Původně finský start-up Wolt, jenž na českém trhu působí od léta roku 2018, si vybral nové agentury na zajištění tuzemské marketingové komunikace. Doposud si Wolt obstaral veškerou kreativu in-house. Od nynějška ji pro něj budepřipravovat agentura Triad advertising, se kterou chystá reklamní kampaň v televizi, outdooru a na internet. O nákup mediálního prostoru se postará agentura OMD.

„Původně jsme se soustředili na lokální komunikaci, společně s expanzí jsme se ale postupně dopracovali k cílení na širokou základnu potenciálních zákazníků. Proto jsme chtěli spolupracovat s někým, kdo nám bude schopný zajistit velkou kampaň, která nás dostane do povědomí veřejnosti,” popisuje důvody hledání kreativní agentury Daniel Blažek, marketingový manažer Woltu pro Česko.

„Ze spolupráce se společností Wolt jsme opravdu nadšeni. Celý proces, od představení nápadu až po předání ,vysílačky‘, byl plný důvěry a společné touhy vytvořit osobitou, nezapomenutelnou kampaň. Věřím, že se tato dobrá energie promítla do výsledku,” doplňuje kreativní ředitel Triadu Martin Keder.

Mediální pokrytí kampaně na televizních obrazovkách bude mít pod sebou agentura OMD (z Omnicom Media Group). „Máme za sebou spolupráci již s několika e-commerce klienty, kteří hledali způsob, jak rozvíjet svůj byznys a rozšířit komunikaci mimo online prostředí. Fakt, že se Wolt rozhodl pro naši mediální strategii, je pro nás důkazem, že umíme nejen nabídnout konkurenční cenové podmínky, ale především že náš přístup může být funkční i pro segment food delivery. A toho si velmi vážíme,“ komentuje ředitel agentury Štěpán Kamený.  

-stk-