Čedok přidává dvě pobočky, další chystá v příštím roce

sobota, 23. července 2022, 07:50 Aktuality, Marketing MediaGuru

Cestovní kancelář Čedok otevírá při příležitosti svého 102. výročí dvě nové pobočky, ve středočeském Berouně a také v Jablonci nad Nisou.

Pobočka v Jablonci nad Nisou, zdroj: Čedok

Pobočka v Jablonci nad Nisou, zdroj: Čedok

Cestovní kancelář Čedok otevírá při příležitosti svého 102. výročí dvě nové pobočky, ve středočeském Berouně a také v Jablonci nad Nisou. Celkem tak klienti mohou navštívit prodejce v síti 38 poboček v rámci celé České republiky. Další pobočky přitom plánuje otevřít během následujícího roku.

Nová pobočka v Jablonci nad Nisou je umístěná v obchodním centru Central Jablonec v ulici Komenského 18. Otevřeno zde bude šest dní v týdnu, tedy od pondělí do soboty, a v Libereckém kraji se jedná o třetí provozovnu. V Berouně pak cestovní kancelář otevírá své dveře každý všední den na adrese Hornohradební 96, a pobočka navyšuje prodejní kapacitu ve Středočeském kraji. Přehled všech poboček Čedoku je k dispozici na webových stránkách.

Československá cestovní a dopravní kancelář (ČEDOK) byla založena 21. července 1920. Dnes je součástí skupiny Itaka a nabízí na trhu poznávací a pobytové zájezdy do více než sta destinací na pěti kontinentech.

-mav-