Jan Lesák řídí jeden ze dvou kreativních týmů Leo Burnett

středa, 20. července 2022, 20:00 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Jan Lesák se stal novým kreativním ředitelem agentury Leo Burnett. Ve vedení agentury doplnil její dosavadní kreativní ředitelku Nikolu Foktovou.

Jan Lesák, zdroj: Publicis

Jan Lesák, zdroj: Publicis

Jan Lesák se stal novým kreativním ředitelem agentury Leo Burnett. Ve vedení agentury ze skupiny Publicis Groupe doplnil její dosavadní kreativní ředitelku Nikolu Foktovou, která stojí v čele druhého týmu kreativců. Do nového působiště přišel z agentury Story TLRS.

Jan Lesák působí v oboru téměř 12 let. Do Leo Burnett přišel z kreativní digitální agentury Story TLRS, kde zastával pozici kreativního ředitele a pracoval pro klienty jako Orlen Unipetrol, mBank, Imperial nebo Henkel. Předchozí zkušenosti má i z agentury Havas, kde působil přes 9 let a jako Art director se zde podílel na projektech pro klienty Generali, O2, Citroen, Ringier, Savencia nebo Národní Muzeum. Na starost tam měl také BTL komunikaci značky T-Mobile.

V Leo Burnett bude působit na pozici Creative Director a přebírá tým, který dosud vedl Martin Mareš. Mezi klíčové klienty, pro které bude se svým týmem pracovat, patří Philip Morris International, Makro, Nestlé a Benu.

-mav-