Do české pobočky Teads nastoupili Čapek a Zamorenna

pátek, 30. září 2022, 10:10 Aktuality, Lidé, Internet & Mobil MediaGuru

Globální technologická společnost Teads rozšiřuje svůj tým v České republice o Aleksandru Zamorennu a Josefa Čapka.

Aleksandra Zamorenna a Josef Čapek, zdroj: Teads

Aleksandra Zamorenna a Josef Čapek, zdroj: Teads

Do česká pobočky globální technologické společnosti Teads, jež se pohybuje na poli online reklamy, nastoupil Josef Čapek na pozici sales director a Aleksandra Zamorenna na pozici publisher manager.

Josef Čapek se přes 12 let pohybuje v médiích na obchodních a vedoucích pozicích. Ve své kariéře si prošel vydavatelstvími Centrum Holdings, Mladá fronta nebo Vltava Labe Media, kde působil jako ředitel agenturního prodeje a ředitel online inzerce. Má také agenturní zkušenost ze společnosti Magnas media, kde se staral se o obchodní rozvoj této digitální agentury. Právě z Magnas Media přichází do Teadsu, aby vedl obchodní tým a rozšiřoval obchodní aktivity společnosti v Česku a na Slovensku.

Aleksandra Zamorenna nastupuje do Teadsu jako publisher manager. Na stejné pozici působila již dříve v německé společnosti Admitad, kde měla na starosti český a slovenský trh. Na nové pozici bude mít na starosti rozšiřování reklamní sítě Teads o nové vydavatele působící na českém a slovenském trhu.

„Naše aktivity na českém a slovenském online reklamním trhu se velmi rychle rozšiřují. Proto je posilování lokálního týmu logickou a také příjemnou záležitostí. Josef je zkušený člověk z mediálního trhu s dobrými kontakty, který navíc dokáže vést svůj obchodní tým. Aleksandra má zkušenosti s vydavateli, které potřebujeme, abychom mohli neustále zvyšovat kvalitu pro naše inzerenty a zadavatele,” říká Daniel Tvrz, commercial director pro Česko a Slovensko ve společnosti Teads.

-mav-