Digitální agentura Taste rozšířila tým Paid Advertising

úterý, 4. října 2022, 15:45 Aktuality, Internet & Mobil, Lidé MediaGuru

Tým Paid Advertising, který má v agentuře Taste na starost veškerý nákup placené reklamy a mediálního prostoru, se rozšířil o nové členy a změnil rozdělení rolí.

Tým Paid Advertising, zdroj: Taste

Tým Paid Advertising, zdroj: Taste

Tým Paid Advertising, který má v digitální agentuře Taste na starost veškerý nákup placené reklamy a mediálního prostoru, se rozšířil o nové členy a změnil rozdělení rolí v týmu. Primárním cílem personálních změn bylo doplnit kapacity. Taste uvádí, že v souvislosti s vývojem portfolia klientů a jeho rozšiřováním o čím dál tím větší hráče na trhu roste stále více poptávka po RTB službách a přímém nákupu.

Začátkem září proto Taste v PA týmu přivítal seniorního RTB specialistu Martina Čupku. S programatickým nákupem má více než pět let zkušeností z mediální agentury Red Media a později Publicis Groupe. V Taste bude zastřešovat programatický nákup a rozvíjet přímý nákup mediálního prostoru.

Role v týmu se poté upravily v případě stávajících seniorních PA specialistů Jana Janouška a Davida Janouška, jejichž agenda se rozšířila o rozvoj týmu a supervizi klientských účtů napříč oddělením. David Janoušek je nyní zodpovědný za rozvoj týmu, co se týče inovací a publikační činnosti. Má ale přesah i za hranice čistě online marketingu a několikaleté zkušenosti v oboru, Taste s ním proto plánuje také účast na konferencích, školeních nebo třeba v podcastech.

Jan Janoušek, kromě publikační činnosti, zastává roli supervizora a odpovídá tak za nastavení kampaní a za kvalitu výstupů. Má také zodpovědnost za vzdělávání celého týmu ale i širší veřejnosti.

Řady samotných PA specialistů pak rozšířily o tři nové specialisty, Zdeňka Pešičku, Ruslana Adamchuka a Erika Dubena

„Co se týče inovací v týmu, hlavním cílem je testovat a vymýšlet nové přístupy a nástroje, abychom dokázali držet krok s neuvěřitelně rychlým vývojem online marketingu, dokázali jsme pracovat efektivně a klientům mohli nabízet nadstandardní služby," uvádí Jan Svoboda, PA Team Leader.

-mav-