Plex přidala v únoru zatím čtyři bezplatné kanály

pátek, 17. února 2023, 13:25 TV, Aktuality MediaGuru

Uživatelé multimediální platformy Plex mohou sledovat čtyři nové bezplatné programy, které byly zařazeny do nabídky v průběhu tohoto měsíce.

Multimediální služba Plex nabízí i bezplatný streaming více než stovky televizních stanic

Multimediální služba Plex nabízí i bezplatný streaming více než stovky televizních stanic

K bezplatným kanálům zařazeným v únoru do služby Plex patří konkrétně stanice 5 Minute Crafts, Funny Or Die, Flou Caribeno a The Wu Tang Collection Spanish.

Stručná charakteristiku nově zařazených programů:

5 Minute Crafts: Stanice ve stylu hobby programů „Udělej si sám“. Kanál představí známá i svérázná řemesla. V nabídkách českých služeb lze například narazit na jeho obdobu Hobby TV.

Funny Or Die: Stanice nabízející zejména krátká vtipná videa. Obdobou tohoto programu v českých nabídkách je například Strike TV nebo HaHa TV.

Flou Caribeno: Program je určený zejména pro diváky z Portorika nebo Dominikánské republiky a Karibské oblasti patřící Spojeným státům. Ve vysílání nechybí filmy ani seriály. Tato stanice nemá na českém trhu svou obdobu.

The Wu Tang Collection Spanish: Největší online sbírka filmů a dokumentů zaměřených na bojová umění. Stanice slibuje nejlepší pořady s tematikou kung-fu. Jde o španělskou verzi stanice The Wu Tang Collection, která již v nabídce Plex figuruje delší dobu.

-lukpol-