MetroZoom rozšiřuje síť digitálních CLV v metru na 100 ploch

úterý, 11. dubna 2023, 15:15 Aktuality, Outdoor MediaGuru

Síť digitálních CLV v pražském metru MetroZoom se rozšířila o dvacet ploch a celkově jich tak obsahuje rovnou stovku.

Zdroj: MetroZoom

Zdroj: MetroZoom

MetroZoom rozšířila síť digitálních CLV v pražském metru od začátku dubna na stovku. Nově totiž přidala 20 digitálních CLV. Zdůvodnila, že tím reaguje na stále rostoucí poptávku ze strany klientů po digitální venkovní reklamě.

Díky aktuálnímu rozšíření došlo k navýšení počtu digitálních CLV ve stanicích Anděl, Muzeum, Můstek, Hlavní nádraží, I. P. Pavlova, Chodov, Budějovická, Staroměstská, Zličín, Flora, Kačerov, Vltavská, Palmovka a Pankrác. Nové digitální CLV pak rozšířily aktuální pokrytí i o stanice Kobylisy, Prosek, Želivského, Invalidovna, Hůrka a Jinonice.

„Naše digitální CLV jsou dnes spíše online reklamou, jen ve venkovním prostředí. Díky nejmodernějším technologiím a datům poskytují klientům flexibilnější možnosti pro plánování, cílení a kreativní řešení jejich kampaní,“ sdělil Michal Tichý, obchodní ředitel MetroZoom.

Klienti MetroZoom tak mohou na digitálních CLV komunikovat kdykoliv, a to od prvního dne, nasazovat a měnit spoty podle potřeby, a to i v průběhu dne, přehrát konkrétní spot v přesně stanovené datum a čas, měnit motivy podle akcí a synchronizovat tak komunikaci např. s TV kampaní, přehrát v rámci nakoupeného času více motivů od více vendorů nebo více ze své nabídky či využít spoty ze sociálních sítí. Digitální CLV se zároveň dokážou synchronizovat s webem klienta a zobrazit real-time například konkrétní produkt a jeho cenu, přesně tak jak se právě zobrazuje a mění na webu nebo e-shopu.

Klienti si podle svých potřeb a cílů kampaně mohou sami vybrat digitální CLV, a to od jednoho kusu a dne, nebo mohou využít některou ze čtyř sítí. Síť Centrum(10 digi CLV) cílí na centrum Prahy a nefrekventovanější stanice metra, síť Shopping (10 digi CLV) míří na cestující ve stanicích u obchodních a nákupních center, síť Max nabízí klientům potenciál zásahu 30 digitálních CLV ve 30 stanicích metra a největší síť Max Plus nabízí na 50 digitálních CLV ve všech 48 stanicích metra téměř milion spotů za 15 dní. 

-mav-