Společnost Savencia Fromage & Dairy přináší v jarním období na trh řadu novinek. Pod značkou Pribináček vznikla Tyčinka s Tvarrrohem. Sedlčanský Hermelín uvádí novinku do burgeru. Novinkami mezi Liptovskými sýry je sýrový steak v neuzené variantě a nová řada produktů bez laktózy.
„S příchodem jara jsme chtěli přinést něco nového. Sledujeme při tom zejména moderní trendy ve stravování,“ říká Aleš Malenka, CEO Savencia F&D.
Liptov představuje v bezlaktózové variantě Brynzu i Goudu. Brynzu navíc přináší i ve větším balení o hmotnosti 250 g. Kromě toho uvádí Sýrový nově v neuzené variantě.
Pod značkou Sedlčanský Hermelín je na trhu nově k dostání varianta do burgeru, jež se vyznačuje menší výškou a pevnou kůrkou. Pribináček má novou Tyčinku s Tvarrrohem. „Pribináček Tyčinka je unikátní vysokým podílem tvarohu, konkrétně až 51 procenty. Mysleli jsme na zdraví dětí. Tyčinka obsahuje nejméně cukru na porci ve srovnání se všemi podobnými chlazenými tyčinkami na trhu. Jedná se o skvělou pochoutku pro děti i dospělé,“ říká Malenka.
Tyčinka s Tvarrrohem je v prodeji od začátku března. Ostatní zmíněné produktové novinky budou dostupné v průběhu jara ve většině maloobchodních řetězců.
-stk-