Premier Wines & Spirits distribuuje lihoviny slovenského Gurlexu

sobota, 26. srpna 2023, 08:25 Aktuality, Marketing MediaGuru

Distributor Premier Wines & Spirits začíná na českém trhu nabízet produkty slovenské společnosti Gurlex.

Zdroj: Goral Vodka / Gurlex

Zdroj: Goral Vodka / Gurlex

Společnost Premier Wines & Spirits, distributor alkoholických a nealkoholických nápojů, začal na českém trhu nabízet produkty slovenské společnosti Gurlex. Mezi její produkty patří například značky Spiš Original, Goral Vodka, Nobelmen collection, Tatra Balsam a další.

„Jsme hrdí na to, že jsme nedávno rozšířili exkluzivně naše portfolio o produkty společnosti Gurlex. Pro naše zákazníky to znamená, že můžou objevovat další široké spektrum kvalitních alkoholických nápojů od našich partnerů. Nejde jen o poskytnutí nových značek, ale o nabídku rozmanitosti a kvality, kterou hledají,“ říká Filip Větrovský, marketingový ředitel společnosti Premier Wines & Spirits.

Firma Gurlex byla založena jako společnost s ručením omezeným za účelem výhradní distribuce lihovin. Na počátku svého vzniku v roce 1994 sídlila v malých prostorách v blízkosti historického centra Staré Ľubovně na severovýchodním Slovensku. Postupem času prošla důslednou restrukturalizací nejen v organizační, ale i v kapitálové struktuře. V portfoliu má v současnosti dvacítku značek. 

-stk-