Francouzské pekařství Paul otevřelo v Praze novou pobočku, a to v centru Karlína. Rozšíření pobočkové sítě bude pokračovat i v dalším roce – v plánu je další pekařství na Masarykově nádraží, uvažuje se i o lokalitě mimo Prahu.
„Karlín je živá a rozvíjející se čtvrť, která má stále rostoucí počet návštěvníků, vyhledávajících zajímavé gastronomické zážitky. V okolí je také řada administrativních budov, kam cílíme naši nabídku prémiového cateringu a občerstvení na porady a jednání,“ vysvětluje Filip Kubernat, ředitel sítě Paul pro Českou republiku.
Design pobočky v Thámově ulici je vytvořen v tzv. neoindustriálním stylu, který ladí s původním průmyslovém charakterem čtvrti. Pracuje s černo-bílou podlahou, bílým keramickým obkladem stěn a industriálními lampami vyrobenými v Anglii. Jeho autorem je francouzské architektonické studio Panétude, které exkluzivně navrhuje prodejny Paul po celém světě.
Expanze bude pokračovat i v roce 2024. „Plánujeme otevření pekařství Paul na Masarykově nádraží, které díky ambicióznímu projektu Masaryčka velmi získalo na atraktivitě, a náš koncept tu tedy rozhodně nesmí chybět,“ přibližuje Kubernat a dodává: „Stále rozvíjíme i myšlenku na otevření první mimopražské pobočky, ale bohužel se nedaří najít odpovídající prostory, splňující naše nároky na lokalitu a zázemí.“ Zájem má Paul dlouhodobě o rozšíření zejména do Brna, kde chce být v centru na Náměstí Svobody či v ulici Masarykova.
Ve vánočním období zařadí Paul do sortimentu svou vánočku. Nově je součástí i tzv. párty chleba s ementálem a lanýžovým olejem. Od ledna odstartuje nabídka 1+1 zdarma pro studenty ve spolupráci se studentským programem ISIC, čímž chce k sobě Paul nalákat mladou cílovou skupinu. Na ni cílí i sortimentem, komunikací na sociálních sítích, spoluprací s influencery i hudbou na pobočkách.
-stk-