Byznys v agentuře Besocial nově řídí Petra Blažková

středa, 15. května 2024, 12:50 Aktuality, Reklama, Lidé MediaGuru

Na nově vzniklou pozici obchodní ředitelky v agentuře Besocial přichází Petra Blažková. 

Petra Blažková, zdroj: Besocial

Petra Blažková, zdroj: Besocial

Na nově vzniklou pozici Business Directorky v komunikační agentuře Besocial nastoupila Petra Blažková. Věnovat se bude business developmentu, rozvoji agentury a kvalitě klientského servisu.

V reklamě a marketingu se Petra Blažková pohybuje čtrnáctým rokem. Dříve působila jako Chief Operations Officer v pražském Triadu nebo jako Account Directorka v agentuře Peppermint. Zkušenosti má i z klientské strany, z Ambiente a Jan Becher Pernod Ricard. V posledním roce se věnovala vlastním projektům.

„S majiteli Besocial Petrem Volfem a Pavlem Winklerem se známe přes deset let, takže mezi námi panuje důvěra a od začátku jsme v naprosté shodě jak v očekáváních, tak ve vizi, kam a jakým způsobem agenturu dále rozvíjet,” uvádí Blažková.

„Cítili jsme, že potřebujeme agenturu posílit o někoho, kdo se dokáže bavit s klienty na strategické úrovni, a zároveň bude posouvat kvalitu našich služeb. Petra má skvělý přehled o trhu a chápe potřeby klientů, proto jsem rád, že ji můžeme přivítat v týmu,” doplňuje Volf.

Agentura Besocial vznikla v roce 2012 a aktuálně pracuje například pro klienty Playstation, Lauben nebo Fjällraven.

-stk-