Česká Toyota má nový pořad Na rovinu s Toyotou

sobota, 18. května 2024, 07:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Tuzemské zastoupení automobilky Toyota uvedlo nový obsahový formát Na rovinu s Toyotou. 

Toyota uvádí nový pořad Na rovinu s Toyotou, zdroj: Toyota.

Toyota uvádí nový pořad Na rovinu s Toyotou, zdroj: Toyota.

České zastoupení automobilky Toyota představilo další nový obsahový formát Na rovinu s Toyotou, který odkrývá otázky a aktuální témata trhu s automobily a fungování nových modelů. Video spoty moderuje mluvčí Jitka Jechová a mezi respondenty jsou experti značky. 

Pořad je k vidění na všech digitálních kanálech české Toyoty, tedy na YouTube, Facebooku, Instagramu a na LinkedInu, k dispozici je i v rámci PR komunikace. Pořad vychází na měsíční bázi, zatím byly publikovány díly věnované dostupnosti nových modelů a technikám zajíždění nových aut. 

Toyota tak rozšiřuje svoji škálu marketingově edukačních aktivit, mezi které dále patří například pořad Na dosah s tvůrcem video obsahu o přírodě Prokopem Pithartem. Se specialisty Toyoty pak pravidelně vychází seriál Nebojte se, který popisuje nejrůznější případy využití auta z každodenní praxe. Nejdéle fungující sérií je Počesku, která ukazuje zajímavá a neobjevená místa pro výlety po celé ČR. Pořad Etiketa na silnici edukuje, jak se správně a bezpečně chovat v provozu.

Kompletní obsah, tedy videa, fotografie, i formáty na sociální média, pro českou Toyotu vytváří vlastní obsahový tým. Automobilka také letos představila svoji první lokální kampaň k nadcházejícím olympijským a paralympijským hrám. Objevili se v ní její ambasadoři z řad českých sportovců a parasportovců, se kterými již řadu let spolupracuje. S nimi Toyota také průběžně připravuje vlastní Fashion stories. 

Toyota poprvé připravila lokální kampaň se sportovci

středa 17. ledna 2024

-stk-