Česká značka Yoggies zamířila s kampaní do TV

pondělí, 13. května 2024, 06:40 Aktuality, Reklama MediaGuru

Zdroj: Yoggies

Zdroj: Yoggies

Firma vyrábějící krmiva pro psy a kočky Yoggies uvedla televizní reklamní spoty a sponzoringové vzkazy. Připravila je agentura Taste.

Spoty běží nejen v televizi (Nova, Nova Cinema, Nova Action, Nova Fun, Nova Gold), ale i v rádiích (Kiss rádio, Rádio Impuls, Evropa 2, Dance radio, Spin radio, Radio 1, Rock Zone), onlinu i na sociálních sítích. Kampaň poběží i během června.

„V souladu s ambiciózním cílem podpořit rozvoj značky a posílit její pozici na trhu jsme vyvinuli komplexní marketingovou strategii, která se zaměřuje na tři hlavní oblasti: zvýšení povědomí o značce, zvýšení penetrace na trhu a dosažení meziročního finančního růstu obratů o 15-20% při přibližném zachování ziskovosti firmy,” říká Anna Mejsnarová, Head of Strategy z agentury Taste

Nová strategie, vytvořená na základech redefinované značky  marketingovým specialistou Karlem Novotným a jeho agenturou Brand Family, je založena na porozumění potřebám zákazníků a na emocionálním propojení s pejskaři. „Naším cílem je, aby pejskaři vnímali krmivo Yoggies nejen jako prostředek k výživě svých psů, ale především jako prostředek k vytváření společných a nezapomenutelných zážitků,”  dodala.

„Hledali jsme optimální mix mezi raciem a emocí tak, aby přes všechno skvělé zažívá s rodinou bylo stále na čelním místě i to zažívání zdravotní, “ doplňuje Karel Novotný majitel Brand Family.

Zdroj: Yoggies

Srdcem strategie je klíčová myšlenka „Život se nepočítá na dny, ale na zážitky."  Yoggies podle svého sdělení chce, aby pejskaři vnímali každý okamžik strávený se svými psy jako „neopakovatelnou příležitost ke společným dobrodružstvím a radostem". Proto představuje koncept „zažívání", který je založen na dvojsmyslu. Krmiva Yoggies jsou prostředek ke zdravému trávení, které vede k prodloužení a zpestření společného „zažívání” života s chlupatými přáteli.

„I když rosteme, v srdci jsme pořád malá rodinná firma. Co nám zatím chybí v mediálních rozpočtech, nahrazujeme autenticitou komunikace a kvalitou našich produktů. Díky spolupráci s profesionály, jejichž nedílnou součástí je i agentura Taste, věříme, že se dostaneme do povědomí mnoha nových zákazníků,” doplňuje Jiří Švihálek ml., CMO Yoggies.

-mav-