CNC sjednocuje eventová oddělení pod vedením Lindy Laputky

středa, 15. května 2024, 11:05 Aktuality, Lidé, Rádio, Tisk MediaGuru

Dříve samostatná eventová oddělení společnosti CNC a Active Radio byla nově začleněna pod marketingové oddělení, řídí je Linda Laputka.

Linda Laputka, zdroj: CNC

Linda Laputka, zdroj: CNC

Od 1. května došlo v Czech News Center (CNC) k organizační změně. Obě dříve samostatná eventová oddělení společnosti byla nově začleněna pod marketingové oddělení Pavla Renčína, který figuruje jako CMO ve společnosti CNC i Active Radio. V rámci této změny se role Head of Events ujala Linda Laputka, která má desetiletou zkušenost ve vedení eventového týmu Active NoLimits ve společnosti Active Radio.

Pod jejím vedením se spojí týmy zodpovědné za organizaci akcí jako Shifts, F.O.O.D. piknik, Blesk Ordinace, Blesk Tlapky, Festival ABC a další, stejně jako týmy z Active Radio, které stojí za Comic-Conem Prague, Hudebními cenami Evropy 2, Kempy Frekvence 1, Svatbou snů či GDS Prague.

„Integrace eventových týmů nám umožňuje poskytnout našim klientům inovativní řešení napříč různými platformami a mediálními domy,“ uvedla Linda Laputka s odkazem na Late Night Shoppingy s Evropou 2 ve Fashion aréně nebo na oslavy15. výročí Palladia apod.

„Díky silnějšímu personálnímu zajištění i výhodám z rozsahu plánujeme další rozvoj eventových aktivit obou mediálních firem,“ dodal Pavel Renčín.

-mav-