ČT chystá čtvrtou řadu Peče celá země, otvírá přihlášky

sobota, 1. června 2024, 15:30 TV MediaGuru

Česká televize připravuje čtvrtou řadu soutěže Peče celá země. Zájemce o účast v pořadu vyzvala, aby se přihlásili.

Peče celá země, zdroj: Česká televize

Peče celá země, zdroj: Česká televize

Česká televize připravuje do vysílání čtvrtou řadu soutěže pro amatérské pekaře Peče celá země. Aktuálně vybízí zájemce, aby se do soutěže přihlásili. Přihlášky je možné zasílat nejpozději do 16. června 2024. Castingy se pak uskuteční od 24. června do 5. července v Praze na Kavčích horách.

Třetí řadu soutěže vysílala Česká televize letos od ledna do poloviny března. Její sledovanost přitom překonala druhou řadu vysílanou na jaře 2022. V průměru se na každý díl soutěže letos dívalo 1,26 mil. diváků starších 15 let při podílu 32,6 % (zdroj: ATO-Nielsen). Pravidelně zaujala post sobotní večerní jedničky. 

ČT také eviduje rostoucí zájem o účast v soutěži. Před uvedením třetí řady obdržela dvojnásobný počet přihlášek než do úvodní řady (vysílala se v roce 2020). 

„Formát Peče celá země si své diváky získává příjemnou atmosférou, dobrou náladou, nadšením a kreativitou soutěžících, jejich stoprocentním nasazením, ale zároveň také napětím,“ uvedl na konci vysílání letošní třetí řady kreativní producent Petr Mühl

-mav-