Frisco do podpory zapojuje soutěž s influencerkami

pondělí, 3. června 2024, 16:35 Aktuality, Reklama MediaGuru

Frisco spouští soutěž s influencerkami Andreou Kalousovou a Sárou Milfajtovou.

Z hlavního vizuálu Frisco, zdroj: Frisco

Z hlavního vizuálu Frisco, zdroj: Frisco

Frisco spolu s Boomerang Communication navazují na TV spot k nové příchuti Mango a limeta kampaní, ve které spotřebitelé soutěží o vouchery české oděvní značky Buga.

Cider Frisco uvedl novou příchuť desetisekundovým spotem v televizi a onlinu. „Ačkoliv televizní spot skóruje skvěle, chceme v komunikaci zapojit i spotřebitele, a zvýšit tak relevanci značky. Na hlavním cíli kampaně, kterým je podpořit vyzkoušení příchutě novými spotřebiteli, se však nic nemění,“ říká Žaneta Kratochvílová, Brand Manager Frisco.

„Kreativní koncept vychází z odvážného, ale dokonalého spojení ingrediencí nové příchutě. A protože vyzkoušet novou příchuť vyžaduje pokaždé trochu odvahy, vydali jsme se v kreativním konceptu cestou módní paralely. Nosit outfity složené ze zelených a oranžových kousků je odvážné, ale stojí za to je vyzkoušet. Stejně jako novinku Frisco,“ vysvětluje myšlenku kampaně Tomáš Cibor, Business & Marketing Manager Boomerangu.

Zdroj: Frisco

Zdroj: Frisco

Hlavní video kampaně stojí na  výzvě pro modelku Andreu Kalousovou a herečku Sárou Milfajtovou. Influencerky mají za úkol v omezeném čase vymyslet několik outfitů složených z oranžového a zeleného oblečení. Lidé následně hlasují o nejlepší z nich a mají možnost vyhrát vouchery na nákup u české  slow-fashion oděvní značky Buga, která oblečení pro soutěž dodala.

„Frisco i Buga jsou našimi novými klienty a vzhledem k velkému překryvu cílové skupiny se jejich spojení vyloženě nabízelo,“ dodala Account Manager Boomerangu Michaela Šišková, která má obě značky na starosti.

K potvrzení vyzkoušení nové příchutě spotřebiteli slouží mechanika soutěže. Hlasovat může každý, ale do soutěže se spotřebitelé zapojí až prostřednictvím nahrání účtenky potvrzující nákup, a tedy ochutnání nové příchutě. Stejnou mechaniku použila agentura Boomerang Communication u launche Radegast Ratar. Uvedení nového produktu na trh získalo několik oborových cen.

Soutěž značky Frisco běží na sociálních sítích od 27. května do 7. července a vítěze značka vyhlašuje každý týden.

-mav-