Google otevřel v Česku online obchod Google Store

pondělí, 13. května 2024, 06:55 Aktuality, Internet & Mobil, Retail MediaGuru

Gppgle dává do prodeje u vybraných partnerů a ve svém Google Store telefony Google Pixel 8, Pixel 8 Pro a novinku Pixel 8a.

Zákazníci z Česka mohou od úterý 7. května oficiálně zakoupit telefony Google Pixel 8, Pixel 8 Pro a nový telefon Pixel 8a. Společně s nimi jsou v Česku dostupná i sluchátka Pixel Buds A-series a kryty Pixel. Všechny Pixely přicházejí se sedmi lety softwarových aktualizací, včetně aktualizací operačního systému Android, bezpečnostních aktualizací a pravidelných Feature Drops.

Fotografie je možné upravovat pomocí nového experimentálního nástroje pro editaci fotek, který využívá generativní AI. Umožňuje měnit na fotografiích polohu a velikost objektů nebo pomocí předvoleb zvýraznit pozadí.

Prostřednictvím funkce Zakroužkuj a hledej lze  také vyhledávat informace z obrázků, textu nebo videí ve vašem telefonu.

Zmíněné telefony jsou k dostání u výhradních partnerů O2, Alza a Datart a v online obchodě Google Store. Pixel 8 a Pixel 8 Pro jsou v prodeji od 7. května. Pixel 8a je možné od 7. května předobjednat a na pulty dorazí od 14. května.

-mav-