Investiční skupina RSBC na komunikaci volí Topic PR

neděle, 2. června 2024, 07:30 Aktuality, PR MediaGuru

Investiční skupina RSBC začíná v oblasti komunikaci spolupracovat s agenturou Topic PR. 

Zdroj: RSBC

Zdroj: RSBC

O komunikaci rodinné investiční skupiny RSBC Roberta Schönfelda se nově stará agentura Topic PR. Ta zajistí korporátní komunikaci, komunikaci na podporu jednotlivých fondů a posílení povědomí o službě wealth managementu. Součástí spolupráce je také strategické PR poradenství.

Spolupráce odstartovala v době, kdy skupina oznamovala akvizici rakouské zbrojovky Steyr Arms. Spolu s korporátní komunikací má Topic PR na starosti také rozšíření známosti jednotlivých fondů RSBC – Schönfeld & Co Prémiové nemovitosti, RSBC Defence. Zároveň chce skupina uvést do povědomí služby wealth managementu, jehož posláním je komplexní správa všech tříd aktiv s hlubokou expertízou v Real Estate a Private Equity. 

„Dlouhodobá strategická komunikace v oblasti financí a investic patří k tomu nejnáročnějšímu v PR. Velmi si vážím toho, že jsme se pro RSBC stali dlouhodobým partnerem. Skupina RSBC je výjimečná svým přístupem k investicím i filantropii a silným příběhem rodiny Schönfeld,“ říká Karel Pluhař, zakladatel Topic PR. 

-stk-