Klarna vstupuje po dvou letech v Česku na Slovensko

čtvrtek, 16. května 2024, 06:45 Aktuality, Marketing MediaGuru

Klarna expanduje na slovenský trh poté, co před téměř dvěma lety vstoupila do Česka.

Zdroj: Klarna

Zdroj: Klarna

Švédský fintech Klarna, platební a nákupní služba, která plně využívá umělou inteligenci, pokračuje ve své expanzi na další trhy v regionu střední a východní Evropy. Nově bude nabízet své služby i slovenským zákazníkům. Navazuje tak na svůj vstup na český trh, kam expandovala před téměř dvěma lety.

Klarna je v současnosti oficiálně přítomna na 25 trzích a prostřednictvím svých platebních možností propojila více než 550 tisíc partnerů po světě. Společnost na Slovensku nabídne své klasické produkty, konkrétně Pay in 3 (Zaplať ve 3 platbách), Pay now (Zaplať ihned) a online aplikaci Klarna. Slovenští zákazníci tak budou moci využít možnosti rozdělit si své nákupy do tří bezúročných plateb v rámci služby „Zaplať ve 3 platbách". První platba bude uhrazena předem, další dvě budou účtovány po 30 dnech.

„Řešení Pay in 3 (Zaplať ve 3 platbách) je ale základním kamenem, který na Slovensku pokládáme – na něm chceme budovat pevné a dlouhodobé vztahy s našimi obchodními partnery a také poskytovat skvělý zážitek našim zákazníkům,“ uvádí Sebastian Siemiatkowski, generální ředitel a spoluzakladatel společnosti Klarna.    

Jedním z prvních ohlášených partnerů Klarny na Slovensku bude módní e-shop About You, s kterým společnost spolupracuje i v Česku, Polsku, Maďarsku a Rumunsku. 

-stk-