Lokni na správu digitální iCLV volí Geotarget

čtvrtek, 16. května 2024, 06:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Lokni si v tendru na zajištění reklamy na iCLV plochách vybral mediální agenturu Geotarget. 

Zdroj: Lokni

Zdroj: Lokni

Start-up Lokni, který provozuje vlastní síť filtračních stanic na českých univerzitách a nádražích, si v tendru vybral mediální agenturu Geotarget. Agentura bude mít na starost reklamu na iCLV plochách, které jsou přímou součástí zařízení, a v mobilní aplikaci Lokni. Platforma Lokni iCLV nabízí v Česku interaktivní digitální reklamní prostor s jasným zacílením, možností sběru zpětné vazby a přesahem do oblastí jako HR či ESG. 

„Jak se síť našich filtračních stanic na pitnou vodu do vlastní lahve čím dál více rozšiřuje po celé České republice, chtěli jsme spojit síly s partnerem, který bude umět využít její význam a jedinečnost a pomůže nám ji představit co nejvíce firmám,“ říká Martin Václavík, zakladatel startupu Lokni.

Geotarget je od roku 2018 exkluzivním partnerem platformy Blis pro ČR a SR, která se zaměřuje na geolokační reklamu, a zastupuje také společnost Channel Factory, platformu pro online reklamu založenou na kontextuální relevanci. Do oblasti digitální reklamy přináší technologie založené na umělé inteligenci

„Reklamní prostor, který Lokni nabízí, skýtá řadu příležitostí pro celé spektrum našich klientů. Díky široké síti Lokni nám umožní cílit jak na profilovanou skupinu vysokoškolských studentů, tak i na širší publikum v rámci sítě iCLV na klíčových nádražích. Zároveň jsme rádi, že se můžeme podílet na budování jedinečného produktu s přidanou hodnotou v podobně snížení ekologické zátěže bez nadbytečných plastů,“ dodává Martin Kopecký, ředitel agentury Geotarget.

Lokni svými filtračními stanicemi pokrývá 75 fakult českých univerzit a 13 vlakových nádraží. Spojuje komunitu téměř 100 tisíc aktivních uživatelů, kterou ve většině případů tvoří studenti vysokých škol napříč nejrůznějšími obory. Denně se v Lokni vytočí 14 tisíc litrů vody, kterou využije 20 tisíc uživatelů, celá síť má navíc potenciál oslovit v rámci škol a nádraží 400 tisíc lidí denně.

Celá platforma nabízí prostor s průměrným počtem impresí 10,5 milionu za měsíc a v rámci aplikace CTR převyšující 4 %. Reklamní prostor v rámci Lokni iCLV se hodí pro komunikaci nejen HR témat a náborových kampaní, ale i brandových kampaní na profilovanou cílovou skupinu v podobě studentů. 

-stk-