Magenta TV měla na konci 1Q necelých 270 tisíc zákazníků

čtvrtek, 16. května 2024, 12:30 Aktuality, TV MediaGuru

269 tisíc zákazníků měla na konci prvního kvartálu letošního roku internetová a satelitní služba Magenta TV. Operátor o tom informoval v tiskové zprávě k hospodářským výsledkům.

Logo placené služby Magenta TV. Zdroj: T-Mobile

Logo placené služby Magenta TV. Zdroj: T-Mobile

„Nabídku programů Magenta TV zpestřily v lednu další novinky – kanál Premier Sport 3 HD, Arena Sport 2 a Love Nature 4K. V únoru pak operátor přinesl tzv. „Valentýnské kino“, v březnu televizi zpřístupnil těm, kteří využívají Apple TV s operačním systémem tvOS 16 a vyšším. Počet uživatelů vzrostl na 269 tisíc,“ zhodnotil v několika řádcích prvních kvartál letošního roku ve své televizní službě operátor T-Mobile.

Začátkem letošního roku se na trhu placené televize objevily nové tematické kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6, které se zaměřují zejména na závody formule 1 a Moto GP. Magenta TV je v tuto chvíli jedinou z největších služeb svého druhu na trhu, která je nemá v nabídce. Konkurenční Vodafone je zařadil od května, tedy v průběhu druhého kvartálu. Dále jsou stanice v nabídkách O2 TV, Telly a Skylink (bez Nova Sport 6).

-lukpol-