Marketup má nové klienty: Maspex, Danone či Accolade

úterý, 28. května 2024, 07:20 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura Marketup rozšiřuje portfolio klientů, nově spolupracuje například se společnostmi Maspex, Danone nebo Accolade.

Milan Kubát a Tereza Svobodová z agentury Marketup, zdroj: Marketup

Milan Kubát a Tereza Svobodová z agentury Marketup, zdroj: Marketup

Agentura Marketup zahájila spolupráci s několika klienty z řad lokálních i globálních firem. Patří mezi ně Accolade, Maspex,Danone,Futurelife, Elfetex, Sulko nebo Elmarco. 

Skupina Futurelife, působící v oblasti asistované reprodukce, chce s agenturou posílit svou přítomnost na evropském trhu. Marketup rozšíří záběr klientského interního týmu výkonnostního marketingu a současně pomůže zajistit konzistentní reporting napříč všemi zeměmi. Postupně bude podporovat interní marketingové týmy v Nizozemí, Velké Británii, Irsku, Španělsku, Rumunsku a dalších zemích Evropy.

Společnost Accolade, jež investuje do infrastruktury pro podnikání v Evropě a vytváří portfolio průmyslových parků šetrných k životnímu prostředí pro různé světové značky, si Marketup vybrala pro digitální marketing. Rolí nové agentury bude posilovat vybudovanou pozici v ČR, SR a Polsku i etablovat se na novějších trzích, jako je Chorvatsko.

Elfetex, velkoobchod s elektrotechnickým zbožím působící na českém trhu od roku 1991, který je součástí celosvětově působícího koncernu Würth, s Marketupem zahájil spolupráci pro podporu své další expanze. Agentura bude poskytovat primárně služby v oblasti výkonnostního marketingu a datové analýzy s cílem zvýšit efektivitu a dosah 28 poboček po celé České republice.

Pro rodinnou společnost Sulko specializující se na výrobu a montáž oken a dveří poskytuje Marketup komplexní marketingové služby, zahrnující strategii, nákup médií, performance marketing a videoprodukci. Cílem je posílit značku a zajistit příliv nových zákazníků.

Maspex, výrobce nápojů a potravin ve střední a východní Evropě se sídlem v Polsku, si Marketup vybral pro spuštění a uvedení nové produktové řady Relax na trhy České republiky a Slovenska. Marketup se bude podílet na přípravě vzorkových boxů, POS materiálů pro prodejny, tvorbě televizního spotu a komunikaci na sociálních médiích, a to se záměrem zajistit úspěšné zalistování produktu v retailových sítích a maximalizovat jeho tržní podíl v obou zemích.

Společnost Danone si zvolila Marketup jako svého strategického partnera pro Českou republiku a Slovensko pro posílení své pozice v segmentu Young Child Formula. Spolupráce zahrnuje vývoj kreativního konceptu, který navazuje na globální platformu, a realizaci kreativních výstupů. Dále je součástí správa sociálních sítí, spolupráce s influencery a další konzultační služby. Tato spolupráce je zaměřena na maximální podporu obchodního růstu společnosti Danone v těchto dvou zemích.

Elmarco, působící v průmyslové výrobě zařízení a technologických celků, které zajišťují produkci nanovláken z široké škály polymerů, bude s novou agenturou budovat Brand Narrative. Následovat bude tvorba obsahová strategie a její využití ve všech B2B obchodních a marketingových aktivitách. Součástí spolupráce je také tvorba a správa Lead generation kampaní a konzultace v oblasti LinkedInu a dalších sociálních sítí.

Pro skupinu EBM, z oblasti rezidenčního developmentu, zajišťuje Marketup realizaci leadovacích kampaní a poskytuje podrobný online reporting. 

-stk-