Mattoni redesignuje řadu Esence, přidá novou příchuť

pátek, 31. května 2024, 07:10 Aktuality, Marketing MediaGuru

Mattoni přichází s redesignem obalů své řady Esence, přidává rovněž novou příchuť  yuzu & okurku. 

Řada Esence od Mattoni bude od června k dostání v novém designu, zdroj: Mattoni.

Řada Esence od Mattoni bude od června k dostání v novém designu, zdroj: Mattoni.

Značka Mattoni přichází s novými obaly své řady Esence, nabízející ochucené minerální vody bez cukru a sladidel. Nový design má nesladkou Esenci lépe odlišit od klasické ochucené Mattoni. Kromě nového vzhledu spřidává také novou příchuť yuzu & okurka

„Esence je velmi důležitou součástí portfolia naší Mattoni a její obliba stále roste. Abychom Esenci ještě více odlišili od ostatních řad a zdůraznili její benefit, rozhodli jsme se dát jí letos kompletně nový design. Od nové světle modré lahve, po novou etiketu, víčko i sixpack,“ uvádí Eva Straškrábová, senior brand manažerka Mattoni. 

Autorem nového obalu Esence je designér Marek Mikovec. „Design nového obalu je založen na čistotě a jednoduchosti, aby co nejlépe reflektoval lehkost a přirozenou chuť, které jsou v DNA Esence. Světle modrá barva lahve zdůrazňuje čisté přírodní složení a nové subtilní etikety na první pohled ukazují, co se skrývá uvnitř,“ přibližuje. 

Nově se řada Esence od Mattoni také rozšíří o příchuť yuzu & okurka, která tak doplní dosavadní portfolio příchutí – citron, pomeranč, jablko & máta a malina, jež je exkluzivně dostupná jen na Rohlíku. Všechny příchutě budou dostupné v PET lahvi o objemu 1,5 litru jako doposud. Příchutě citron a jablko & máta budou nově k dostání také ve formátu 0,75l PET, který se vejde například do kabelky. 

Mattoni všechny novinky v řadě Esence  představila a pokřtila za přítomnosti Alessandra Pasquale, majitele společnosti Mattoni 1873, 19. dubna v rámci módní události Mercedes-Benz Prague Fashion Week. Na pultech obchodů se Esence v novém designu objeví začátkem června. K dostání bude za doporučenou maloobchodní cenu 19,90 .

Řadu Esence, která vznikla v reakci na trend zdravého životního stylu, Mattoni poprvé představila v roce 2020

-stk-