Nový profil Českého hokeje má na Instagramu 300 tisíc sledujících

úterý, 28. května 2024, 15:25 Aktuality, Internet & Mobil, Marketing MediaGuru

Nový profil Českého hokeje získal na sociální síti Instagram 300 tisíc sledujících za 239 dní fungování.

Zdroj: Český hokej

Zdroj: Český hokej

Nový profil Českého hokeje získal na sociální síti Instagram 300 tisíc sledujících za 239 dní fungování. Spuštěn byl v říjnu loňského roku. Po 24 hodinách od zveřejnění prvního příspěvku získal přes 20 tisíc sledujících a hranici 200 tisíc sledujících překonal v den posledního utkání mistrovství svět. Posledních sto tisíc sledujících se tedy profilu podařilo získat za šest dní.

„Před sezónou jsme nastavili strategii tak, abychom z našeho nového instagramového profilu vytvořili solidní komunikační platformu s kompletním servisem pro naše fanoušky. Nicméně o takovém počtu sledujících za tak krátkou dobu se nám ani nesnilo,“ uvedl Jonáš Štekr, social media manažer Českého hokeje.

Účet je nyní nejsilnějším českým sportovním kanálem na této sociální síti. Neodkoupením původního profilu, o který Český hokej přišel po neprodloužení spolupráce se společností BPA, se podle Českého hokeje ušetřily jednotky milionů korun.

„Za osm měsíců jsme dokázali překonat i ty nejsilnější značky v Česku, které na rozvoji sociálních sítí pracují i přes deset let. Ukázalo se, že námi zvolená cesta vybudovat Instagram od nuly byla správná,“ dodal marketingový a obchodní ředitel Ondřej Šnaidauf.

-mav-