OMV rozšiřuje koncept české kuchyně „Dorohlíku“

pondělí, 20. května 2024, 11:05 Aktuality, Retail, Marketing MediaGuru

Ryze český gastro koncept rychlého občerstvení „Dorohlíku“ nabízí OMV na čtyřech svých čerpacích stanicích. 

Za konceptem „Dorohlíku“ stojí Lukáš Nádvorník, zdroj: OMV.

Za konceptem „Dorohlíku“ stojí Lukáš Nádvorník, zdroj: OMV.

OMV rozšiřuje občerstvení „Dorohlíku" na čtvrtou čerpací stanici. Český gastro koncept, za kterým stojí Lukáš Nádvorník spolu s šéfkuchařem restaurace Monarch Alanem Phamem, nabízí českou kuchyni ve fast food provedení. 

Koncept „Dorohlíku“ představila OMV koncem loňského roku, nyní je k dispozici na třech pražských a jedné brněnské čerpací stanici. Nabízí kombinaci rozpečeného rohlíku s čerstvě uvařenou náplní typického českého jídla, jako je například kuře na paprice, španělský ptáček, koprovka s vejcem, kachna se zelím nebo hovězí Stroganov či hlívový guláš. 

„Na první pohled to vypadá jako hot-dog. Druhý dojem odhalí, že v rozpečeném rohlíku není párek ani klobása. Po ochutnání se tahle forma plnohodnotného jídla v podobě rychlého občerstvení na cestách stává téměř návykovou. Přesně tak se vyjadřují někteří naši zákazníci, kteří už na jedné z čerpacích stanic ochutnali občerstvení Dorohlíku. Po první testovací fázi proto velmi rádi podpoříme uvedený ryze český koncept, který je jako dělaný právě na čerpací stanice,“ konstatuje Michal Janda, Convenience Retail Manager společnosti OMV Česká republika.

Občerstvení Dorohlíku je teď dostupné na pražských čerpacích stanicích OMV Jižní spojka 42 (Praha 4), Argentinská 42 (Praha 7), K Barrandovu 10 (Praha 5) a na brněnské čerpací stanici Jedlovnická 15

-stk-