Prodejci muškátů mohou využít zdarma marketingové nástroje

pondělí, 27. května 2024, 14:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

V rámci iniciativy Pelargonium for Europe vznikla podpora prodejců muškátů, kteří mohou využít bezplatné marketingové nástroje pro zahradnický maloobchod. 

Zdroj: PfE

Zdroj: PfE

Marketingová iniciativa Pelargonium for Europe (PfE), jež chce zlepšit image muškátů a podpořit jejich prodej, spustila spotřebitelskou kampaň a nabídku určenou speciálně pro zahradnický maloobchod

Ve 22 evropských zemích informuje PfE spotřebitele a specializované prodejce v zahradnickém sektoru o péči, historii, různých odrůdách a způsobech využití muškátů, zvyšuje povědomí o standardech evropského šlechtění a produkce rostlin. Zároveň podporuje zahradnický maloobchod různými bezplatnými reklamními materiály, jako jsou plakáty a bannery, profesionálně vytvořenými obrázky, nabízí šablony textů pro PR, videa a aktuální odborné informace, které mohou přispět ke zvýšení prodeje. 

Všechny tyto materiály jsou k dispozici na adrese https://pfe-trade.com/, která je v současné době dostupná ve 12 jazycích. Obsah a materiály vypracované společností PfE mají zahradnictvím, květinářstvím a maloobchodním prodejnám usnadnit realizování vlastních marketingových aktivit. 

-stk-