Red Bull Showrun se v srpnu vrátí do Prahy

středa, 15. května 2024, 07:15 Aktuality, Marketing MediaGuru

Tým Red Bull Racing zavítá 17. srpna do Prahy se svou událostí Red Bull Showrun. 

Zdroj: Red Bull Showrun

Zdroj: Red Bull Showrun

Dne 17. srpna se představí tým Red Bull Racing se svou událostí Red Bull Showrun presented by Foodora, propojují motorsport s městskou show a zábavou. 

Závodní jezdci se v rámci akce z uzavřených okruhů přesunou do centra města nebo ulic, kde se představí veřejnosti. „Když přivezeme celou show do města, je to obvykle poprvé, co většina diváků naživo vidí závodní monopost. Když ho poprvé vidí a slyší zblízka, jsou šokováni, jak je rychlý a hlasitý. Na konci show vždy jásají. A my jsme nadšení, že můžeme Red Bull Showrun představit právě v Praze,“ přibližuje nadcházející akci Chris Gregory z týmu Red Bull Racing. 

V Praze se představí vůz RB7 nasazený pro rok v 2011. Němec Sebastian Vettel a Australan Mark Webber v něm během osmnácti velkých cen dosáhli dvanácti vítězství, Sebastian Vettel se stal světovým šampionem a Red Bull Racing získal pohár konstruktérů. „RB7 je vůz s výkonem 750 koní a osmiválcovým motorem o objemu 2 400 cm3, který dokáže točit až 18 000 otáček za minutu, váží přibližně 650 kg a dokáže zrychlit na 100 km/h za méně než 3 sekundy,“ popisuje vůz Chris Gregory. 

Titulárním partnerem akce je Foodora, oficiálním partnerem akce je Lidl.

-stk-