Rohlík spolu s Big Green Egg spouští grilovací TV seriál

neděle, 19. května 2024, 07:55 Aktuality, Marketing, Reklama MediaGuru

Rohlík ve spolupráci se značkou keramických grilů Big Green Egg startuje vlastní grilovací pořad „Hoď to na gril!“. 

Nový pořad Rohlíku vzniká v režii dvou hlavních grilmasterů Jana Horkého a Davida Valíčka, zdroj: Rohlík.

Nový pořad Rohlíku vzniká v režii dvou hlavních grilmasterů Jana Horkého a Davida Valíčka, zdroj: Rohlík.

Online supermarket Rohlík spouští v těchto dnech ve spolupráci se značkou keramických grilů Big Green Egg grilovací pořad s názvem „Hoď to na gril!“ . Celkem představí 12 dílů grilovacích návodů a tipů v režii dvou hlavních grilmasterů Jana Horkého a Davida Valíčka. Společně s jejich hosty provedou diváky letošní grilovací sezónou. Pořad uvidí diváci v multidistribuci na Rohlíku, online portálu iDnes i v televizním vysílání.

„Dva špičkoví šéfkuchaři se pravidelně setkávají ve svém ‚Grill Hubu’, kde populární formou a zcela návodnými postupy připravují pokrmy na keramických grilech Big Green Egg z čerstvých farmářských surovin z nabídky Rohlíku,“ popisuje základní myšlenku formátu kreativní producent pořadu Roman Buťa.

V každé epizodě představí moderátoři hlavní suroviny, ze kterých následně připraví jídlo. V prostředí grilovacího studia mají za úkol v konzumentech obsahu snížit obavy z grilování tradičních i mimořádných surovin a poskytnout jim inspiraci na nové a neotřelé pokrmy. V každém dílu se navíc představí jeden host s rychlým pokrmem z grilu, který není masovému trhu zcela běžný. V úvodní epizodě tak představil japonské Yakiniku loňský vítěz soutěže Washoku World Challenge Jakub Horák, v dalších epizodách zase Adéla Bigasová ukázala rychlý recept na dětské trhané farmářské kuře v tomatové omáčce na indickém chlebu naan anebo Američan Isaac Starobin ukázal postup na zauzený cheesburger Smokey & The Burger. V dalších epizodách se objeví také Hugo Hromas, který předvede, jak si na otevřeném ohni připravit polentové hranolky či paellu. Jak na steaky a surf’n‘turf, poradí Martin Hnilička. 

Seriál bude k vidění na webu Rohlíku, o víkendech na portálu iDnes.cz nebo každou středu a pátek v televizním vysílání Mňam TV. Od poloviny května uvidí diváci pořad také v hlavním vysílacím čase v pořadu Dobrý večer na A11 nebo na Hobby TV. V řešení je současnosti rozšíření distribuce pořadu na další televizní stanice, online portály a VOD platformy. Celý grilovací pořad Rohlík a Big Green Egg podpoří letní soutěží. 

„Dostupnost obsahu přizpůsobujeme místům, kde se obecně komunikace odehrává. Rozhodli jsme do mediálního mixu zapojit vedle webu Rohlíku, sociálních sítí a influencerů další mediální kanály, kde cílíme i na hobíky a lidi, kteří se obecně zajímají o vaření a grilování z kvalitních farmářských surovin, které má Rohlík v nabídce,“ upřesňuje svoje záměry s pořadem šéf marketingu Rohlíku Lukáš Antoš

-stk-