Roland-Garros lze poprvé v Česku sledovat na službě Max

pondělí, 20. května 2024, 12:35 Aktuality, TV MediaGuru

Vedle televizních kanálů Eurosport nabídne přenosy z Roland-Garros také streamovací služba Max, která v Česku startuje 21. května.

Rolland-Garros, zdroj: Getty Images, Media list

Rolland-Garros, zdroj: Getty Images, Media list

Tenisový turnaj Roland-Garros, který startuje v pondělí 20. května a potrvá do 9. června, bude možné sledovat na obrazovkách kanálu Eurosport (Warner Bros. Discovery, WBD). Vůbec poprvé pak bude možné všechny mužské i ženské singly, debly, zápasy juniorů a tenisových legend sledovat bez reklam na streamovací platformě Max. Ta v Česku startuje v úterý 21. května a stejně jako Eurosport patří pod WBD.

Warner Bros. Discovery na svých platformách a stanicích odvysílá všech 886 zápasů z 16 kurtů letošního Roland-Garros. Nejdůležitější zápasy odvysílají televizní stanice Eurosport 1 a Eurosport 2 v celkem 19 jazykových lokalizacích. Každý herní den zahájí živá show z hlavní stage začínající půl hodiny před prvním zápasem.

Programové schéma WBD k ostré fázi letošního Roland-Garros odstartuje v neděli 26. května v 10:30. Finálový zápas žen bude odvysílán v sobotu 8. června od 14:30. Turnaj zakončí finále mužů v neděli 9. června ve stejném čase.

Roland-Garros je součástí letní sezóny na WBD, která čítá více než 5 tisíc hodin živých sportovních přenosů. Její součástí jsou největší sportovní eventy, včetně Letních olympijských her v Paříži 2024, všech cyklistických Grand Tours, tenisových grand slamů Roland-Garros, Wimbledon a US Open, WHOOP UCI Mountain Bike World Series, FIM Speedway GP a 24 hodin Le Mans.

Max přichází, HBO Max končí. Operátoři nabídnou tarif Standard

čtvrtek 16. května 2024

-mav-