Rudolf Jelínek si pro obsah na sítích vybral In creative

pondělí, 3. června 2024, 06:30 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agenturou značky Rudolf Jelínek na sociálních sítích se stala brněnská In creative.

Zdroj: In creative

Zdroj: In creative

Tradiční značce ovocných destilátů a pálenek Rudolf Jelínek tvoří obsah na sociálních sítí brněnská agentura In creative. Po úspěšném tendru má na starosti správu Facebooku a Instagramu pro český, slovenský a americký trh.

„Chtěli jsme do obsahu dostat svěží nápady a zvýšit přitažlivost a důvěryhodnost značky zejména u skupin, které si k ní zatím hledají
cestu,” uvedla Markéta Matušů z marketingového oddělení Rudolfa Jelínka.

Brněnský tým má za úkol přiblížit se mladšímu publiku, zahrnout do komunikace nové produkty a přitom zachovat historický odkaz značky. „V e-commerce dokážeme najít kreativní i strategický směr značkám napříč obory. Rudolf Jelínek je brand, ke kterému přistupujeme s respektem, ale chceme jej posunout dál, dodat mu v komunikaci větší dynamiku a nápady,” uvedl CEO In creative Jakub Horáček.

Facebook a Instagram Rudolfa Jelínka pro český, slovenský i americký trh dostaly od letošního roku nový vizuální styl i tematickou komunikační strategii. 

Agentura se v komunikaci zaměřuje kromě produktů zejména na rozpohybovaná hravá a sezónní témata, od kterých si slibuje rozšíření fanouškovské základny zejména v rámci mladších cílových skupin.

-mav-