Videotéka Edisonline se rozšiřuje do televizorů LG

pátek, 31. května 2024, 12:00 Aktuality, TV MediaGuru

V průběhu druhé poloviny května byla pro televizory značky LG uvolněna aplikace Edisonline. Uživatelé v ní mohou sledovat filmové tituly ze stejnojmenné videotéky.

Prostředí aplikace pro videotéku Edisonline. Repro: Android TV

Prostředí aplikace pro videotéku Edisonline. Repro: Android TV

Společnost Film Europe slovenského podnikatele a vizionáře Ivana Hronce rozšiřuje svou online videotéku Edisonline do Smart TV dalšího významného výrobce. Po společnosti Samsung je aplikace k dispozici i pro majitele zobrazovačů značky LG. Edisonline je jedním ze strategických pilířů Film Europe pro nabídku video obsahu. Kromě vlastní distribuční společnosti a kinokavárny Edison Filmhub ho doplňuje také dvojice placených tematických kanálů.

Videotéka Edisonline je k dispozici pro celou řadu zařízení připojených k internetu. V případě společnosti Apple se jedná o Apple TV, iPhone a iPad; konkurenční Obchod Play nabízí podporu Android TV i mobilních zařízení s OS Android. Z velkých značek podporuje mezi klasickými operačními systémy ve Smart TV právě Samsung a nově i LG. Do videotéky Edisonline je možné se přihlásit také online prostřednictvím webového prohlížeče. Nutné je zadání jména a hesla.

-lukpol-