Vodafone vyřadí z nabídky kanály Premier Sport

úterý, 14. května 2024, 11:40 Aktuality, TV MediaGuru

Od června nebudou součástí nabídky kabelové a internetové televize Vodafone TV programy Premier Sport. Důvodem je přesun vysílacích práv mezi dalšími placenými stanicemi.

Logo placené stanice Premier Sport

Logo placené stanice Premier Sport

„Na konci května se rozloučíme se sportovními stanicemi Premier Sport 1 a 2. Důvod je nasnadě a o Evropské fotbalové ligy, přímé přenosy zápasů UFC nebo prestižní soutěž v americkém fotbale NFL určitě nepřijdete. Jejich vysílání se přesune na programy Nova Sport,“ informoval Vodafone své zákazníky. Podle informací MediaGuru.cz o osudu těchto stanic rozhodnou následující měsíce a start nového ročníku soutěží a jejich rozdělení mezi jednotlivé kanály, které aktuálně není známé.

Rodina kanálů Premier Sport v současné době čítá čtyři stanice. Kromě Premier Sport 1 a Premier Sport 2 jsou v nabídkách vybraných operátorů také Premier Sport 3 a Premier Sport 4. První stanice byla vytvořená za účelem vysílání mužského tenisu, okruhu ATP; druhá je pak společným projektem telekomunikačních firem s organizací bojových sportů Oktagon MMA. Po vyřazení kanálů Premier Sport 1 a Premier Sport 2 pokračuje jejich distribuce v O2 TV, Magenta TV a Telly.

-lukpol-

Vodafone zařazuje kanály Nova Sport 5 a Nova Sport 6

úterý 30. dubna 2024