Voyo od 11. června uvede dvakrát týdně nový seriál Mozaika

pátek, 31. května 2024, 13:05 Aktuality, TV MediaGuru

Od úterý 11. června se dvakrát týdně objeví nový rodinný seriál Mozaika od Lucky Man Production. TV Nova ho umístí na videoplatformu Voyo.

Mozaika, zdroj: TV Nova

Mozaika, zdroj: TV Nova

Na videoplatformu Voyo míří nový seriál Mozaika. Diváci jej budou moci sledovat dvakrát týdně, vždy v úterý a ve čtvrtek, a to od 11. června. Šestnáctidílný seriál režisérek Jasminy Blaževič a Lenky Wimmerové podle scénáře Alice Nellis připravila pro Voyo  produkční společnost Lucky Man Production v čele s producenty Dariou Špačkovou a Davidem Ondříčkem. Kreativní producentkou TV Nova je Iva K. Jestřábová.

Mozaika je příběhem zdánlivě vzorové rodiny, kterou otřese náhlý rozchod rodičů (Taťjana Medvecká a Karel Heřmánek). Ti se rozhodnou najít sami sebe, ovšem každý zvlášť. Ještě předtím ale hledají oddělené bydlení, a tak dočasně cestují po rodinách svých čtyř dětí (David Máj, Marek Adamczyk, Jan Nedbal, Eva Podzimková).

„ Je to příběh, kde opravdu každý má své malé nebo větší tajemství, které se během příběhu vyjeví. Hlavními tématy ale zůstávají sounáležitost a láska, protože té je v téhle rodině i přes veškeré její problémy víc než dost,“ představuje Mozaiku kreativní producentka TV Nova Iva K. Jestřábová.

Mozaika vznikla podle scénáře Alice Nellis. „Je to příběh o rodině, o tom, že mít se rádi není vždycky lehké, ale v těch opravdu těžkých situacích to je to, co nejvíc pomáhá. Je to příběh o vztazích, které nemusí být vždycky jednoduché, což může být někdy drama a jindy zase komedie. Ale hlavně je to o tom, co všichni známe – že v životě se všechny žánry většinou mísí - a kdykoliv se můžeme zasmát, tak to pomůže,“ sdělila.

V seriálu dále hrají Martha Issová, Kristýna Ryška, Tomáš Drápela, Zuzana Mauréry, Ondřej Malý, Sabina Remundová, Sophia Šporclová nebo František Randýsek.

Bližší informace si můžete prohlédnout v materiálu níže.