Zákazníci Nej.cz přecházejí pod O2, změny přijdou později

úterý, 28. května 2024, 14:55 Aktuality, TV MediaGuru

Od 1. června bude zákaznická báze operátora Nej.cz součástí společnosti O2 Czech Republic. Z pohledu portfolia služeb se prozatím nic nemění.

Zdroj: Nej.cz

Zdroj: Nej.cz

Skupina PPF přichází k realizaci změn, která souvisí s akvizicí společnosti Nej.cz. Jak potvrdila minulý týden MediaGuru.cz mluvčí O2 Czech Republic Veronika Zachariášová, zákaznická báze přechází pod jednoho z nejvýznamnějších hráčů na trhu od 1. června, zatímco infrastrukturu přebírá zcela logicky CETIN. Pro zákazníky se z pohledu portfolia služeb zatím v tuto chvíli nic nemění, tyto novinky mají přijít na řadu později, O2 hovoří o blíže nespecifikované budoucnosti.

„Společnosti O2 Czech Republic a.s. a CETIN a.s. zveřejnily projekty korporátních přeměn, na základě kterých by mělo dojít k oddělení telekomunikační infrastruktury dceřiné společnosti Nej.cz s.r.o. a její zákaznické báze. Po úspěšném dokončení získá O2 Czech Republic a.s. k 1. 6. 2024 část jmění uvedené společnosti zahrnující zákaznickou bázi společnosti Nej.cz s.r.o.,“ zaslala oficiální vyjádření O2.

Mluvčí telekomunikační firmy O2 potvrdila, že tento krok současným zákazníkům Nej.cz do budoucna zpřístupní širší portfolio služeb a výhod. V tuto chvíli se pro ně ovšem nic nemění, a to včetně služeb, které využívají. Produkty pod značkou Nej.cz budou poskytovány i po 1. červnu. Do budoucna bude zajímavé sledovat, zdali si O2 převezme v rámci smluv i některé programy z původního portfolia Nej.cz, případně naopak nabídne unifikovanou nabídku O2 TV.

-lukpol-

CETIN kupuje operátora Nej.cz, provozovatele Kuki TV

pátek 21. dubna 2023

Nej.cz ze skupiny Kaprain může koupit majitele Kuki TV

úterý 7. prosince 2021