Beko má kampaň na Rohlik.cz, zapojuje retail média

úterý, 25. června 2024, 12:50 Aktuality, Reklama MediaGuru

Kampaň propaguje lednice Beko s technologií HarvestFresh, součástí kampaně je i soutěž o čtyři z těchto lednic včetně nabídky 15-20% slevy na spotřebiče Beko.

Ukázka kampaně, zdroj: Beko

Ukázka kampaně, zdroj: Beko

Značka Beko spustila onlinovou kampaň v rámci retail médií, jejímž cílem je zvýšit povědomí zákazníků o lednicích s technologií Harvest Fresh. Ta po delší dobu uchovává vitamíny a čerstvost v ovoci a zelenině pomocí simulace denního světla střídáním tří barev světel a jejich intenzity.

Na Rohlik.cz využívá kampaň bannerové a video reklamní formáty, které edukují o této technologií. Zákazník kampaň nejprve zaznamená v průběhu běžného nakupovaní na domovské stránce Rohlíku, kde uvidí video o Harvest Fresh a banner odkazující na soutěž, a poté v rubrice „Cenové trháky“, kde narazí na slevový voucher. Následně se gro kampaně odehrává v kategorií ovoce a zeleniny, kde je kreativně demonstrován efekt technologie srovnání ovoce a zeleniny z ledničky s technologií Harvest Fresh a bez ní. Posledním kontakt zákazníka s kampaní představuje banner na stránce s děkováním, která se objeví po zaplacení objednávky nabízející slevu na Beko spotřebiče.

Na začátku července se kampaň rozšíří také o speciálně obrandované Rohlík pointy, připomínající lednici Beko s Harvest Fresh technologií a umístěním QR kódem odkazujícím na microsite s dalšími informacemi. Po kliknutí na každý reklamní formát je zákazník přesměrován na microsite, kde se dozví více o Harvest Fresh, vyplněním e-mailu může zažádat o 15-20% slevový kód na Beko spotřebiče nebo se zapojit do slosovací soutěže o lednici Beko v hodnotě až 20 tisíc Kč. Hlavní výherce navíc získá i kredity v hodnotě 5 tisíc Kč na nákup na Rohlíku.

Na kampani spolupracovaly s klientem agentury TransAct a OMD.

-mav-