Chalupáři startují na ČT v neděli, letos ale nejdou večer

neděle, 16. června 2024, 07:45 Aktuality, TV MediaGuru

I letošní letní vysílání České televize přinese tradiční seriál Chalupáři. Oproti předchozím letům se ale seriál nebude vysílat v hlavním vysílacím čase.

Chalupáři, zdroj: Česká televize

Chalupáři, zdroj: Česká televize

Česká televize zahájí od neděle 16. června vysílání svého tradičního letního seriálu Chalupáři. Oproti předchozím letům ho ale neumísťuje do hlavního večerního času. Letos se Chalupáři budou vysílat každou neděli na ČT1 od 17:55.

V nedělním večerním prime-time počítá ČT pro druhou polovinu června a první prázdninový měsíc od 20:00 s detektivními příběhy podle Hany Proškové, na které naváže minisérie Ďáblova lest.

Česká televize skládá letošní letní schéma z české seriálové tvorby, svého filmového archivu a v souvislosti s LOH v Paříži z francouzské tvorby. Letní schéma naplno uvede od 24. června. 

Českým seriálům vyhradí pondělní večery od 20:00 (Svět pod hlavou, Neviditelní),  čtvrteční (Most!) a páteční večery (Doktor Martin). Českým filmům patří úterní večery, středa je vyhrazena francouzské tvorbě (Komisařka Florence, Angličanka), sobota zábavě a neděle zmíněné dramatické tvorbě. 

ČT nasadí na léto francouzskou tvorbu i české seriály

úterý 4. června 2024

-mav-