CNC spustila onlinový magazín Moje psychologie.cz

pondělí, 24. června 2024, 06:45 Aktuality, Internet & Mobil, Tisk MediaGuru

Nově spuštěný web Moje psychologie.cz doplňuje v portfoliu Czech News Center tištěný magazín Moje psychologie.

Zdroj: Czech News Center

Zdroj: Czech News Center

Mediální společnost Czech News Center (CNC) rozšřilo své portfolio o nový web Mojepsychologie.cz. Jde o mutaci časopisu Moje psychologie, jehož šéfredaktorkou je Brigita Zemen.

Editorkou webu je novinářka Irena Sládečková, která má zkušenosti s prací v online magazínech (ProZeny.cz, Zeny.cz, Heroine.cz), jako scenáristka se podílela na seriálu Vyprávěj nebo na satirickém videopořadu Branky body kokoti.

Za projektem stojí Anna Netušilová, která má v CNC na starosti lifestylové tituly. „Cílem Mojepsychologie.cz je přinášet čtenářkám a čtenářům nejen odborníky garantovaný kvalitní a inspirativní obsah, ale také nové formy mediálního zážitku, které reflektují současné technologické trendy. Pilotní je v tomto ohledu možnost poslouchat články v audio podobě, ovšem ty jsou namluveny samotnými autory za pomocí nástrojů umělé inteligence, “ uvedla.

K novým pořadům patří například pořad Vztahy s Eliškou Remešovou, který moderuje Brigita Zemen, a podcast Moje psychologie, kterým provází Damien Dante. Kromě toho budou dostupné i články z tištěné i online verze časopisu ve formě audio nahrávek, které se objeví nejen na webu, ale i v podcastových aplikacích.

Spuštění nového webu doprovází také úprava brand identity, která sjednocuje vizuální styl časopisu, webu a sociálních sítí pod jednotnou podobu.

-mav-