Daimler Truck na sociální sítě znovu volí Besocial

sobota, 8. června 2024, 07:25 Aktuality, Reklama MediaGuru

Agentura Besocial bude i nadále spravovat sociální sítě společnosti Daimler Truck ČR. 

Zdroj: Mercedes-Benz Trucks

Zdroj: Mercedes-Benz Trucks

Komunikační agentura Besocial obhájila svou pozici ve výběrovém řízení a bude i nadále zodpovědná za kompletní správu sociálních sítí společnosti Daimler Truck ČR: Facebook profilu Mercedes-Benz Trucks ČR, Instagram profilu Mercedes-Benz Trucks ČR, LinkedIn profilu Daimler Truck ČR a Facebook profilu Fuso ČR. 

Hlavním cílem je udržovat aktivní kontakt s truckerskou komunitou a posilovat povědomí o tom, co třícípá hvězda dělá v oblasti nákladních vozů. „Komunikace s hlavními stakeholdery z oblasti nákladní dopravy a logistiky je pro nás klíčová. Dobře si totiž uvědomujeme, jak důležitý jejich názor je. Ať už ohledně přechodu na plně elektrické nákladní vozy nebo i v osvědčeném dieselovém program,“ uvádí Šimon Blecha z marketingového oddělení společnosti Daimler Truck ČR.

„Za dosavadní tři roky spolupráce jsme důkladně poznali truckerskou komunitu, její potřeby i specifický jazyk. Věřím, že tohle know-how dokážeme spolu s novými nápady maximálně vytěžit, a posunout tak komunikaci na sociálních sítích zas o kus dál,” dodává Petra Blažková, business directorka agentury Besocial.

-stk-