Do Mailkitu nastupuje Josephine Skinner z Mailchimpu

středa, 19. června 2024, 06:35 Aktuality, Marketing, Lidé MediaGuru

Do české společnosti Mailkit přichází Josephine Skinner, jež dříve působila v konkurenčním Mailchimpu. 

Josephine Skinner, zdroj: Mailkit

Josephine Skinner, zdroj: Mailkit

Česká společnost Mailkit, která se specializuje na e-mail marketing, má novou specialistku na doručitelnost. Josephine Skinner přichází z amerického Mailchimpu, který je globálním lídrem v oboru. Na pozici Deliverability Engineer bude mít na starosti doručitelnost e-mailů a celou e-mailovou infrastrukturu včetně správy sítě spamových pastí, které Mailkit provozuje.

Skinner pracovala u Mailchimpu více než 9 let. „Jsme velmi rádi, že se Josephine Skinner připojila k našemu týmu. Její mnohaleté zkušenosti jsou pro nás nesmírně cenné. Josephine přichází ze společnosti, která cílí na odlišnou cílovou skupinu a přináší tak zcela nový pohled na problematiku bezpečnosti e-mailů do naší firmy. Tento krok zdůrazňuje závazek Mailkitu k poskytování špičkových služeb v oblasti e-mail marketingu,“ říká Jakub Olexa, ředitel společnosti Mailkit.

V Mailkitu bude Skinner zodpovědná také za monitoring a správu IP adres a domén, používaných pro odesílání e-mailů tak, aby zajistila, že jsou v souladu s pravidly a standardy doručovacích služeb. „Těším se na novou kapitolu své kariéry. Mailkit má výbornou pověst v oblasti doručitelnosti a dodržování zásad dobré praxe e-mailingu. Věřím, že mé znalosti pomohou posílit úspěšnost kampaní našich klientů,“ uvádí Josephine Skinner.

-stk-